Abonare Newsletter
Retele Sociale

Parteneri de proiecte

 

 

 

        GARA DE NORD

 

Parteneri Media

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

 

alt

 

 

 

alt

 

alt

 

Avem 59 vizitatori online

Valorea unui zambet

altUn zambet nu costa absolut nimic , dar ofera enorm. Ii atinge pe cei ce primesc fara a-i vaduvi cu ceva pe cei care-l ofera. Nu dureaza decat o clipa dar amintirea unui zambet poate dura si-o vesnicie. Nimeni nu este atat de bogat si puternic incat sa poata trai fara de zambet cum nimeni nu poate fi atat de sarac incat sa nu-l ofere fara sa se imbogateasca.

Zambetul e acea raza de lumina pentru cei tristi si cel mai bun antidot pentru probleme. Si totusi , nu poate fi cumparat, cerut / cersit, imprumutat, furat, pentru ca n-are nicio valoare pana-n momentul in care este oferit. Unii sunt prea obositi pentru a mai zambi. Zambeste Tu , pentru ca nimeni nu are nevoie mai multa de un zambet decat acela care nu mai are nimic de oferit.

 Stiintific vorbind, valoarea unui zambet nu poate fi cuantificata si nici evidentiata pe un grafic si totusi fara acest element, in Industria Turismului , fie ca acesta se desfasoara in Romania sau altundeva ...NU SE POATE !

 

Nici un client nu se va simti confortabil avand in fata unui angajat incruntat , “suparat” …..
 

EMITATOR MESAJ CODIFICAT RECEPTOR
Specialist in Industria Ospitalitatii ZAMBETUL – Emitator de Confort CLIENTUL – DESTINDERE , MULTUMIRE  , RELAXAR\E , LINISTE , etc...
ATITUDINE PROIECTIA ATITUDINII REZULTAT, ATINGERE TINTA FINALA

 

„CAN DO” - ATTITUDE SMILE POSITIVE RESULT


CONCLUZII: 

Incerc sa demonstrez prin acestea ca in pofida tehnicilor de recrutare trebuie sa avem in vedere factori determinanti in Industria Ospitalitatii care nu intotdeauna pot fi cuantificati sau pusi in grafice sau statistici sau privind dintr-un alt unghi, oricat de mult ar investi cineva intr-un stabiliment hotelier, oricat de luxos ar fi, indiferent de numarul personalului si calitatea serviciilor si indiferent daca ai drumuri pentru a ajunge acolo ...sau nu, un singur factor - oricat de mic si neinsemnat ar putea parea ZAMBETUL – poate avea un rol decisiv in atingerea rezultatelor / tintei dorite si poate determina succesul.

ZAMBETUL este Cheia de Bolta in aceasta industrie.

 

Autor: Adrian Laurentiu Fulga
Sursa foto: Adrian Laurentiu Fulga