Abonare Newsletter
Retele Sociale

Parteneri de proiecte

 

 

 

        GARA DE NORD

 

Parteneri Media

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

 

alt

 

 

 

alt

 

alt

 

Avem 42 vizitatori online

Disclaimer

Acest Website poate contine si informatii privind drepturile de autor si de proprietate anunturilor; va rugam sa luati act de aceste anunturi ?i de indeplinire a acestora.

Intentia Clubului Presei de Turism - Fijet Romania este de a prezenta numai cele mai exacte informatii cu privire la acest site de web, dar avizam ca nu toate informatiile de pe acest site sunt întotdeauna cele mai recente disponibile. Utilizatorul este responsabil pentru verificarea corectitudinii oricaror informatii pe care el sau ea intentioneaza sa se bazeze.

Descrierile de produse si servicii afisate pe acest site, precum si conditiile in care acestea sunt oferite se pot schimba in orice moment, fara notificare prealabila.

O descriere a unui produs sau serviciu de pe acest site nu indic? existenta, in nici un fel o garantie expresa sau implicita. Va rugam sa luati direct informatii cu privire la acest subiect de la cel mai apropiat staff.

Cu toate ca vom incerca sa revizuim acest site cu atentie pentru greseli de tipar, va rugam sa fi?i constienti de faptul ca pot exista astfel de erori pe acest site, de aceea va sfatuim sa verificati informatiile pe care intentionati s? le folositi in orice fel.

Acest site poate avea legaturi cu site-uri "externe". Aceste site-uri nu au fost create de Clubul Presei de Turism - Fijet Romania si nu suntem responsabili pentru continutul lor, nici nu trebuie implicata existenta unei legaturi in orice forma de aprobare de catre noi a site-ului, a continutul sau sau de partea care il sponsorizeaza.

Link-ul este numai o conventie cu vizitatorii site-ului nostru.

Stirile si fotografiile care apar pe acest site au fost furnizate de catre jurnalisti si din alte surse si pot sa contina zvonuri, din auzite, si informatii neverificate.