Abonare Newsletter

Avem 40 vizitatori online

Balul Vienez la Palatul Parlamentului

alt

Balul Vienez organizat de JW Marriott a ajuns la cea de a ?aptea edi?ie ?i va fi organizat la Palatul Parlamentului, în data de 3 martie 2012. Evenimentul este organizat în beneficiul funda?iei United Way Romania.

Igael Porecki, Directorul General al JW Marriott declar?: “Balul Vienez, organizat de JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ajuns la a ?aptea edi?ie în acest an, este un eveniment care ne onoreaz? ?i ne reprezint? în acela?i timp. Este o mare pl?cere s? aducem elegan?a balurilor vieneze în Bucure?ti, Vienna Ball fiind singurul eveniment din Romania care reconstruie?te aceast? atmosfer?. Echipa hotelului JW Marriott ?i partenerii no?tri au preg?tit cu mult? pasiune ?i minu?iozitate aceast? sear? de gal?. Ca în fiecare an, a?tept?m circa 950 de oaspe?i, parteneri  ?i sponsori, c?rora le vom oferi o sear? într-adevar unic?. Le mul?umim tuturor pentru sprijin, pentru c? ne sunt al?turi în eforturile noastre de a ajuta organiza?ia United Way Romania, beneficiarul tradi?ional al balului. V? astept?m într-un regal vienez autentic!”

Seara balului va fi deschis? de prestigioasa orchestr? a Palatului Schönbrunn, avându-l ca dirijor pe maestrul Russel McGregor.

alt

Punctul culminant al balului este în mod tradi?ional, defilarea celor 80 de debutan?i, tinerele în rochii albe, iar tinerii purtând smockinguri de gal?. Unul dintre cele mai emo?ionante momente va fi baletul prezentat de copiii de la ?coala de Balet a Operei Române de Stat, coordonat de Magda Rovinescu. Pe parcursul serii, duetul austriac Elisabeth Bauer ?i Sebastian Huppmann va interpreta arii faimoase de operet?, iar Horia Brenciu ?i HB orchestra vor anima seara de gal?, pân? în zori.

Balul are loc sub auspiciile ora?ului Viena, sub înaltul patronaj al Primarului ?i Guvernatorului s?u, Dr. Michael Häupl, c?tre care se îndreapt? mul?umirile noastre.

Sponsori ?i Parteneri: Austrian Airlines, Aducco Events, Austrian Business Club, ABB, BCR,  E.on Romania, Habau, IBM, Kapsch, OMV, Petrom, PORR Romania, Porsche Group Romania, Raiffeisen Bank, Siemens, Swarco Traffic Romania, Teaha Management Consulting, Transenergo, Uniqa Asigurari, Televiziunea Romana, Magic FM, revistele Elle, Viva, The Diplomat, Debizz ?i Q-T-Raz.