Abonare Newsletter
Retele Sociale

Parteneri de proiecte

 

 

 

        GARA DE NORD

 

Parteneri Media

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

 

alt

 

 

 

alt

 

alt

 

Avem 51 vizitatori online

2011. Adunarea Generala PressTour

altPe 27 aprilie 2011 a avut loc Adunarea Generala a Clubului Presei de Turism (PressTour FIJET Romania) la hotelul Ramada Majestic din Bucuresti.

Pentru a nu intrerupe activitatea Consiliului Director in ceea ce priveste organizarea Congresului Mondial FIJET in Romania, Adunarea Generala a decis ca acesta sa-si continue activitatea inca un an de zile, pana in februarie 2012.

In cadrul Adunarii Generale a membrilor organizatiei s-a prezentat Raportul de activitate din care spicuim:

"Am ajuns acum la incercarea cea mai importanta, care ne sta in fata, si care va propulsa, cu siguranta, si mai puternic, Clubul Presei de Turism in lumea turismului romanesc si international, al 53-lea Congres Mondial FIJET, la care vor participa peste 200 de jurnalisti de turism din 40 de tari. Doresc sa va spun ca pentru gazduirea acestui eveniment mondial erau in discutie si alte tari ca Thailanda, Rusia, Elvetia, Olanda si Bolivia. Comitetul Executiv al FIJET a hotarat, totusi, ca acum este timpul pentru Romania si ne-a acordat votul de incredere pentru a fi in centrul lumii turistice. Desigur ca, aceasta hotarare a avut la baza activitatea de exceptie a organizatiei noastre, care, asa cum spuneam mai devreme, este socotita ca fiind cea mai activa dintre organizatiile nationale membre FIJET.

De la tribuna Congresului Mondial FIJET de la Istanbul, trimisul ministrului turismului, Secretarul de Stat Eugen Curteanu, a declarat totala sustinere de catre Guvernul Romaniei a Congresului Mondial 53 FIJET din anul 2011. In cadrul Adunarii Generale a fost prezentat si filmul “Romania – Pomme D’Or”, care s-a bucurat de un real succes si, evident aplauze, starnind printre jurnalistii prezenti o curiozitate fireasca pentru a veni in tara noastra. Acest film a fost realizat de o echipa a clubului presei de turism.

Multumind, in primul rand Consiliului Director, care a fost mijlocul tuturor actiunilor organizatiei, dar si membrilor organizatiei noastre, care, fie cu gandul, fie cu fapta au sprijinit ca imaginea noastra sa devina din ce in ce mai puternica, doresc succes in continuare Clubului Presei de Turism – PressTour FIJET Romania si depun, conform Statutului, mandatul de Presedinte, care mi-a fost incredintat acum doi ani. Ani de pionierat, in care greselile, in diferite momente ale muncii, sunt aproape de om si de aceea as putea incheia cu vorbele lui Confucius: "Fa tot ce poti si lasa restul pe seama destinului, pentru ca fericirea apartine celor care o fac sa astepte si nici nu trebuie sa fii trist ca n-ai fost remarcat. Fii trist ca n-ai facut nimic remarcabil" a precizat Victor Radulescu, presedintele PressTour FIJET Romania, in cadrul Adunarii Generale.

Vezi aici galeria foto.