A început Târgul de Turism al României!

A început ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Organizat de ROMEXPO, Târgul este deschis până duminică, 27 februarie în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și se bucură de prezența a 85 de companii renumite din industria turismului.

Gradul de internaționalizare al târgului este de 46%, la #TTR2022 fiind prezente companii din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania, Ungaria. Consultanții în turism așteaptă vizitatorii atât cu oferte speciale pentru vacanțele de primăvară sau vară, cât și cu recomandări pentru o călătorie în siguranță. Pachetele turistice, all inclusive sau demi-pensiune, către destinații precum: Bulgaria, Croația, Dubai, Spania, Turcia, Grecia, Egipt, beneficiază de reduceri de până la 50% la #TTR2022.

Reduceri consistente sunt și pentru pachetele către destinații exotice. Vizitatorii își pot achiziționa o vacanță către Kenya, Mexic, Maldive, Republica Dominicană, Sri Lanka, Zanzibar sau Thailanda cu un discount de până la 30%, la hoteluri de 4 sau 5*.

La Târgul de Turism al României se găsesc și promoții pentru un city-break în Europa. Cei interesați pot cumpăra bilete de avion și cazare în Italia, Franța, Austria, Germania, Olanda, Cehia, Belgia sau Ungaria cu o reducere de până la 20%.

Mai mult decât atât, de la #TTR2022 nu lipsesc nici mega ofertele pentru sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.
Promoțiile sunt valabile pentru vacanțele achiziționate în cele 4 zile de târg, în limita locurilor disponibile.

„ROMEXPO dă startul la vacanță cu ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul este organizat respectând legislația în vigoare și recomandările autorităților în ceea ce privește conduita socială în prevenirea răspândirii virusului. Ne bucurăm că agențiile și tour-operatorii au răspuns pozitiv invitației de a participa la eveniment, le mulțumim că s-au adaptat condițiilor actuale și că au pregătit discounturi semnificative pentru vacanțe în siguranță. De asemenea, le suntem recunoscători și celor care participă la târg pentru a promova cele mai frumoase locuri din România. Îi așteptăm pe vizitatori să explorăm lumea la #TTR2022 și sperăm să găsească vacanța de vis la un super preț”, a declarat Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Membrii Clubului Presei de Turism FIJET România au ajuns la Târg chiar din prima zi, de la deschidere! De ce? Evenimentul este un prilej de a studia oferte, de a face interviuri și de a promova, în general, turismul românesc și pe profesioniștii din acest domeniu.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul amenajat în Parcarea B.

Informații suplimentare despre eveniment pe www.targuldeturism.ro.