Începe Târgul de Turism al României, 9 – 12 noiembrie 2023

Clubul Presei de Turism FIJET România vă recomandă să vizitați Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, organizat în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, în perioada 9 – 12 noiembrie. Numai aici veţi găsi super oferte la destinații din întreaga lume și cele mai bune sfaturi de călătorie de la consultanții în turism. Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț.

La #TTR2023 participă agenții de turism, tour-operatori, instituții care promovează zonele turistice din România, organizatori de circuite locale și internaționale.

Companiile expozante au pregătit reduceri substanțiale la pachetele achiziționate pe perioada târgului. Astfel, pasionații de călătorie își pot rezerva vacanța de iarnă, city break-uri pentru Ziua Îndrăgostiților și Mărțișor 2024, sau sejurul de Paște cu o reducere de până la 40%. Iar cei care vor să-și rezerve din timp concediul de vară pentru anul viitor, o pot face la Târgul de Turism al României cu un discount de până la 50%.

#TTR2023 este dedicat atât familiilor care caută vacanțe all inclusive sau de proximitate, cât și iubitorilor de călătorii care se aventurează în destinații exotice mai îndepărtate. În cadrul târgului, vizitatorii găsesc oferte last minute, dar și early booking cu facilități suplimentare.

 Clubul Presei de Turism FIJET România a pregătit, la standul 31A, câteva evenimente:

Joi, 9 noiembrie, ora 13

Întâlnire cu cititorii publicaţiilor Top Business

Gazdele evenimentului: Constantin Dumitru şi Diana Dumitru

Vineri, 10 noiembrie, ora 12

25 de ani de la lansarea primei ediţii a cărţii „În turism e vremea lupilor tineri”, semnată de jurnalistul şi editorul Marian Constantinescu. La stand va fi autorul împreună cu invitaţii săi, lupii tineri de altădată, care vor oferi autografe.

Sămbătă, 11 noiembrie, ora 13

Întâlnire cu cititorii Caţavencii.

Gazda evenimentului: Grig Bute

Amintim că programul de vizitare al Târgului de Turism al României este

09 – 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 18:00

12 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro.