Începe Târgul de Turism al României de la ROMEXPO!

Organizatorul celui mai important eveniment dedicat vacanțelor românilor promite vizitatorilor patru zile de super-reduceri la destinații din întreaga lume.

Clubul Presei deTurism FIJET România este partener media al Târgului de Turism al României și a pregătit pentru această ediție o festivitate de premiere a celor mai votate „Destinaţii FIJET România 2023”. Prin acest proiect, membrii Clubului doresc să atragă atenția asupra unor locuri din România, care se remarcă din punct de vedere turistic, locuri în care lucrurile se fac bine și oamenii merită să fie încurajați pentru eforturile depuse. Festivitatea de premiere a celor mai votate „Destinaţii FIJET România” este programată joi, 23 februarie, la ora 14, în cadrul Târgului de Turism al României de la ROMEXPO, Pavilionul B2, la standul Clubului Presei de Turism – FIJET Romania (73B).

Târgul de Turism al României – ediția de primăvară se desfășoară, în perioada 23 – 26 februarie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO din București și promovează cele mai avantajoase și interesante oferte turistice din România și străinătate.

Peste 150 de companii, din 10 țări (Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia, Ungaria) participă la #TTR2023 cu reduceri de până la 50% pentru destinațiile populare, dar și cu promoții speciale la vacanțe de lux. Manifestarea înregistrează un grad de internaționalizare de 49% și se bucură de participarea oficială a țărilor: Bulgaria, Grecia, Israel, Maroc, Moldova, Tunisia.

„Suntem încântați să anunțăm că peste 31% din firmele prezente se află la prima participare ca expozanți în cadrul Târgului de Turism al României. Le mulțumim că s-au alăturat acestui proiect și sperăm să fie primul pas către un parteneriat de lungă durată, dar le suntem recunoscători și celor care au rămas fideli târgului și participă an de an cu entuziasm. Invităm pasionații de călătorii să-și transforme vacanța de vis în realitate la #TTR2023, profitând de ofertele valabile pe perioada târgului, și să intre în atmosfera de vacanță din Centrul Expozițional. Reprezentanții industriei turismului au venit la ROMEXPO cu servicii complete de cazare și transport către destinații din întreaga lume pentru ca vizitatorii să aibă parte de experiențe memorabile. Îi așteptăm la Târgul de Turism al României să planificăm împreună următoarea călătorie”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Timp de 4 zile, vizitatorii târgului pot achiziționa pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț. Cei care doresc să își surprindă jumătatea cu un city break de 1️ sau 8 Martie pot cumpăra un bilet de avion către Paris, Veneția și Roma sau pot rezerva o escapadă romantică pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, în Toscana, Malta sau Capadoccia, cu un discount de până la 30%, dar pot marca începerea primăverii într-o destinație românească, pentru că la #TTR sunt promovate și cele mai frumoase locuri din România.

Fundata, județul Brașov, România. FOTO: Grig Bute (Ora de Turism)
Fundata, județul Brașov, România. FOTO: Grig Bute (Ora de Turism)

Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse cu până la 40% și pentru perioada Paștelui, iar cei care vor să se asigure din timp că își petrec concediul de vară într-o destinație de vis, pot beneficia de o reducere de până la 50% pentru un sejur achiziționat la #TTR2023.

De la Târgul de Turism al României nu lipsesc nici ofertele all inclusive la super preț. Pentru o vacanță de familie recomandăm Grecia, Turcia, Bulgaria, Egipt, Tunisia, Cipru sau Croația, iar pentru escapade mai îndepărtate vizitatorii pot alege destinații precum: Thailanda, Cancun, Maldive, Republica Dominicană, Seychelles, Bali, Kenya, Zanzibar, Ibiza, Tenerife sau croaziere exclusiviste. 

Agențiile de turism propun la #TTR2023 și o paletă largă de oferte pentru litoralul românesc. Cei interesați își pot petrece mini-vacanța de 1 Mai într-o stațiune din România, dar pot alege și un pachet de tipul demi-pensiune pentru concediul de vară cu un discount de până la 40%.

Târgul de Turism al României este deschis de joi, 23 februarie până sâmbătă, 25 februarie, între orele 10 și 18, iar duminică, 26 februarie între orele 10 și 16, accesul fiind gratuit.

www.targuldeturism.ro