Începe Târgul de Turism al României!

Marile vacanțe ale acestui an sunt din ce în ce mai aproape, iar ediția de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României este o ocazie de a lua o decizie. Și noi, membrii Clubului Presei de Turism FIJET România, vom fi acolo pentru a vedea care sunt ofertele acestui an. Conform tradiției, Clubul Presei de Turism FIJET România este partener media și la această ediție a Târgului de Turism al României. 

În perioada 24 – 27 februarie, ROMEXPO organizează ediția de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României. Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, respectând legislația în vigoare și recomandările autorităților în ceea ce privește conduita socială în prevenirea răspândirii virusului.

Călătoriile în timpul pandemiei sunt o adevărată provocare, dar expozanții au cele mai bune soluții pentru o vacanță în siguranță. Pasionații de călătorii sunt invitați la ROMEXPO să achiziționeze cele mai avantajoase pachete turistice.

Agențiile și tour-operatorii care participă la #TTR2022 au pregătit reduceri de până la 50% pentru: destinații exotice, sejururi pe litoralul românesc, excursii la munte, circuite interne sau externe, escapade de tipul city-break sau vacanțe all inclusive. În plus, la târg sunt promovate servicii și zone turistice din România prin intermediul unităților administrativ teritoriale, consiliilor județene, primăriilor, asociațiilor de turism, oficiilor turistice.

Conform organizatorilor, accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis si celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul amenajat în Parcarea B.

Îi rugăm pe toți participanții să țină cont de recomandările noastre pe toată durata vizitei în Centrul Expozițional. ROMEXPO ia toate măsurile necesare pentru ca timpul petrecut la târg să fie în condiții de maximă siguranță sanitară. Având în vedere contextul epidemiologic actual și rapiditatea cu care se schimbă lucrurile, îi invităm pe vizitatori să urmărească site-ul nostru (www.targuldeturism.ro) și paginile din social media. Le vom updata zilnic cu ultimele informații oficiale despre condițiile de acces”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

Program de vizitare în zilele de 24 – 26 februarie, este în intervalul 10:00-18:00, iar duminică, 27 februarie, în intervalul 10:00 -16:00.

Intrarea este liberă!