Ne întâlnim la Târgul de Turism al României!

 Clubul Presei de Turism FIJET România va participa, în perioada 15 – 18 februarie, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO și prezintă cele mai avantajoase pachete turistice pentru anul 2024. Pe lângă această generoasă ofertă de vacanţe, noi, membrii Clubului, vom acorda. în prima zi a târgului, diplomele şi premiile pentru Destinaţiile FIJET România 2024. Pe durata celor patru zile ale celei mai importante manifestări expoziţionale din România dedicate turismului, Clubul Presei de Turism va organiza la stand şi alte evenimente.

 

 Organizatorii târgului ne asigură că vizitatorii se vor bucura de reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Veneția, Paris, Madrid, Londra, Milano și Florența, sau alege un pachet pentru concediul de vară, cu o reducere de până la 40%, în  Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru. La #TTRI2024 vor fi şi oferte pentru destinaţii exotice. Companiile au pregătit reduceri de până la 30% pentru Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana.

De asemenea, agențiile și tour operatorii se întrec în oferte și pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024, propunând cele mai bune variante de cazare pe litoralul românesc sau în inima Carpaților.

          Pe lângă partea expozițională și pachetele avantajoase pregătite pentru pasionații de călătorii, Târgul de Turism al României oferă și o platformă interactivă de dezbateri în care se prezintă exemple de bune practici din domeniul turismului, atât la nivel național, cât și internațional. Scopul este de a identifica soluții eficiente pentru promovarea și dezvoltarea durabilă a sectorului turistic.

Mai mult decât atât, manifestarea intermediază și întâlniri de business între antreprenori și reprezentanți ai domeniului turistic, într-un cadru profesionist de networking.

 

          Program de vizitare este între orele 10.00 şi 18.00 de joi, 15 februarie şi până sâmbătă 17 februarie. Iar duminică, 18 februarie, între orele 10.00 şi 16.00.

Preţul unui bilet de intrare este de 20 lei/zi.

Alte detalii găsiţi aici: www.targuldeturism.ro