O vacanță reală la TTRVirtual2021, la câteva click-uri distanță

Standul de la TTR 2020

În urmă cu un an, la cea mai recentă ediție a Târgului de Turism al României, nu ne imaginam că visurile de vacanță aveau să se năruie, în mare măsură, din cauza pandemiei. Membrii Clubului Presei de Turism FIJET România știu că drumul spre normalitate nu este ușor și că trebuie să fim alături de cei care activează în industria ospitalității. De aceea, Târgul de Turism al României în variantă virtuală este un eveniment care merită atenție și care trebuie promovat. Pentru cei interesați, o vacanță reală poate fi studiată și selectată  la Târgul de Turism al României 2021, organizat în variantă online, cu doar câteva click-uri!

ROMEXPO lansează #TTRVirtual2021 – o experiență digitală inedită pentru pasionații de călătorii

ROMEXPO, liderul industriei de târguri și expoziții din România, lansează #TTRVirtual, prima manifestare din calendarul expozițional 2021 care se desfășoară pe o platformă digitală. Târgul de Turism al României (I) are loc între 18 – 21 februarie și își propune să sprijine întreaga industrie de turism care este puternic afectată în această perioadă.

Solidaritatea și capacitatea de a ne adapta la noua realitate ne ajută să trecem mai ușor peste aceaste vremuri dificile din punct de vedere economic și social. Ne-am dorit să rămânem conectați cu vizitatorii, expozanții și partenerii noștri, iar cu ajutorul tehnologiei, perseverenței și profesionalismului am dezvoltat conceptul #TTRVirtual – un eveniment care redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO în mediul online. Invit agențiile de turism, tour-operatorii, autoritățile care promovează cele mai frumoase locuri din România, organizatorii de circuite locale și internaționale, să se alăture cu încredere târgului nostru”, a declarat Ionel Gagu – Președinte Director General ROMEXPO.

Platforma virtuală, special creată pentru Târgul de Turism al României, cuprinde: Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3, Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori, zona pentru Conferințe Live, Market Place și Business Meeting Point.

În cele patru zile de târg, companiile vor avea ocazia să cucerească turiștii cu mega oferte către cele mai frumoase și sigure destinații de vacanță și să-și promoveze serviciile turistice, să interacționeze prin chat sau video call cu potențialii clienți sau parteneri, să crească vizibilitatea brandului în mediul online și implicit vânzările.

Vizitatorii platformei #TTRVirtual2021 vor avea parte de cea mai tare experiență din domeniul turismului. Accesul este gratuit și se face pe baza înregistrării înainte de începerea târgului, standurile virtuale vor fi vizitate din confortul casei, iar ofertele speciale pot fi găsite rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Firmele interesate pot găsi informații utile despre soluțiile și pachetele de participare pe www.targuldeturism.ro, butonul interactiv SECȚIUNE EXPOZANȚI, iar vizitatorii se pot înregistra AICI pentru acces în platforma virtuală.

Program de vizitare a #TTRVirtual

18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00

Explorăm lumea la #TTRVirtual2021! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.