ROMEXPO deschide seria manifestărilor din 2023 cu Târgul de Turism al României

Programul expozițional pe anul 2023 al ROMEXPO se deschide cu Târgul de Turism al României – ediția de primăvară. Evenimentul se desfășoară în perioada 23 – 26 februarie, în pavilionul B2 al Centrului Expozițional. Acolo ne veți găsi și pe noi, membrii Clubului Presei de Turism FIJET România, dornici să aflăm care sunt ofertele pe care le fac participanții la acest eveniment unic al industriei ospitalității.

#TTR2023 – manifestarea reper din industria turismului – promovează cele mai noi și interesante oferte turistice din țară și străinătate. Companiile înscrise până la această dată au pregătit reduceri de până la 50% pentru destinațiile populare, dar au și promoții speciale la vacanțe de lux.

 Clubul Presei de Turism FIJET România este partener media al acestui eveniment care îi reunește pe profesioniștii din industria turismului.

Dacă aveți în portofoliu oferte pentru vacanțe de Mărțișor, sejururi sau circuite pentru Paște la cele mai bune prețuri sau reduceri considerabile la destinațiile de vară, atunci nu aveți voie să ratați ocazia de a participa ca expozant la #TTR2023. Mai sunt doar câteva locuri disponibile.

Contactați echipa de organizare pentru cel mai avantajos pachet de participare pe
romexpo@romexpo.ro.

Nu ratați ediția de primăvară a Târgului de Turism al României!este mesajul organizatorilor. Vă așteptăm la ROMEXPO planificăm împreună vacanța de vis.

 

 

 

PROGRAM DE VIZITARE

23 – 25.02.2023: în intervalul orar 10:00 – 18:00

26.02.2023: în intervalul orar 10:00 – 16:00

Pentru detalii, intrați pe website-ul:

www.targuldeturism.ro