FIJET World a acordat prestigiosul trofeu „Mărul de Aur”

FIJET World a acordat prestigiosul trofeu „Mărul de Aur” orașului turc Konya pentru protejarea patrimoniului istoric și pentru conservarea tradițiilor. Trofeul a fost înmânat de președintele FIJET, Tijani Haddad, primarului orașului Konya, Tahir Akyürek. Cu acest prilej, președintele FIJET World, Tijani Haddad, a declarat că orașul Konya reprezintă un model de dezvoltare a turismului.

Pe de altă parte, primarul orașului Konya, Tahir Akyürek, a considerat că acordarea acestui premiu arată dezvoltarea infrastructurii turistice a orașului și că, totodată, va contribui la promovarea orașului Konya în străinătate.

Președintele organizației jurnaliștilor de turism din Turcia, Delal Esra Atamdede, a menționat că diversificarea ofertei turistice în regiunea orașului Konya a atras peste două milioane de vizitatori pe an și că decizia de acordare a acestui premiu a ținut cont de conservarea siturilor naturale, bogăția istorică a orașului și imaginea sublimă a orașului care îi inspiră pe mulți artiști.

Gabriela Țigu, vicepreședintă a Clubului Presei de Turism FIJET România, a fost prezentă la ceremonia conferirii trofeului „Golden Apple”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*